Content pakket

Je weet dat content belangrijk is, maar het bedenken en creëren ervan kan nog wel eens een dingetje zijn.

Herkenbaar? Geen zorgen, bij Catch The Wave Concepts zit je top. Met een content pakket duiken we in jouw bedrijf en bedenken we tal van onderwerpen waarover jij content kunt maken. Doordat wij niet in jouw organisatie zitten, kunnen wij met een frisse blik kijken naar jouw bedrijf en aanbod. En met onze ervaring in online marketing weten we wat mensen triggert en vinden we binnen no time content ideeën voor jouw organisatie.

En we zeggen altijd maar zo: Wat voor jou heel normaal is, is voor een ander bijzonder. Als je op die manier kijkt, is er zoveel te vertellen. Jij kent jouw bedrijf door en door, maar jouw potentiële klant nog niet. Alles wat voor jou logisch is, is dat voor hen niet. En met dat in je achterhoofd ben je al een stapje voor.

Als je kiest voor een content pakket ben je verzekerd van genoeg inspiratie om een kwartaal lang online te shinen. Boek er een fotoshoot bij en je hebt ook nog bijpassend beeldmateriaal. Wat wil je nog meer? 

Bekijk de pakketten

"Wat voor jou heel normaal is, is voor een ander bijzonder."

CATCHING
NEW IDEAS

Content inspiratiesessie

Heb je inspiratie nodig voor jouw (social media) content? Tijdens deze twee uur durende content inspiratiesessie duiken we samen in jouw bedrijf en bedenken wij catchy content waarmee jij jouw doelgroep kunt prikkelen.

✓ Online content inspiratiesessie (2 uur)
✓ Strategiedocument met 30 gepersonaliseerde onderwerpen voor (social media) content
✓ Ontvang tips voor social media en online marketing

Meest
gekozen

CATCH THAT
 CONTENT

Content inspiratiesessie + fotoshoot

Voor ondernemers en bedrijven die overspoeld willen worden met ideeën voor (social media) content en bijpassend en professioneel beeldmateriaal willen.

✓ Online content inspiratiesessie (2 uur)
✓ Strategiedocument met 30 gepersonaliseerde onderwerpen voor (social media content)
✓ Ontvang tips voor social media en online marketing
✓ Fotoshoot (2 uur, 30 beelden)
✓ Kies zelf je foto's in een online gallery
Prijzen zijn excl. BTW en reiskosten.
"Lilian is erg spontaan en stelt je tijdens het
fotograferen op je gemak."

Afgelopen weekend heb ik een super leuke en geslaagde mini fotoshoot gehad bij Catch The Wave Concepts. Lilian is heel spontaan en stelt je tijdens het fotograferen erg op je gemak. Daarnaast denkt en helpt ze je tijdens het fotograferen ook op weg door tips en instructies te geven, zodat je echt gevarieerde foto’s krijgt. De eerste versies van de foto’s kreeg ik ontzettend snel doorgestuurd. Ik kon heel gemakkelijk online een selectie maken van deze foto’s. De dag daarna had ik mijn selectie, bewerkt en al, in mijn mail. Ik ben heel erg blij met de foto’s en ga zeker nog eens een mini fotoshoot doen met Lilian.

"Lilian is een natuurtalent en door haar open en enthousiaste persoonlijkheid valt ze op bij onze klanten."

Ik zocht een ‘gezicht’ voor WebClip2Go. Iemand die onze boodschap in beeld krijgt bij onze doelgroep. Lilian is een natuurtalent en door haar open en enthousiaste persoonlijkheid valt ze op bij onze klanten. Precies wat we wilden bereiken.

"De foto's voor mijn website en social media zien er top uit!"

Afgelopen december heb ik Lilian van Catch The Wave Concept gevraagd of ze me kon helpen om m’n bedrijf wat meer op de kaart te zetten. Tijdens een bak koffie heeft ze me duidelijk uitgelegd wat ze voor me kon doen. Na het ontvangen van een gespecificeerde offerte ben ik akkoord gegaan. Lilian heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De foto’s voor mijn website/social media zien er top uit. Haar tips m.b.t. marketing hebben geholpen. Lilian, bedankt voor je hulp! Zoek je een marketing specialist die communicatief vaardig is en met alles meedenkt, dan ben je bij CTWC aan het juiste adres.