Marketinghulp wanneer nodig

Kan je wel iemand voor marketing gebruiken maar wil je niet direct iemand aannemen? Met Catch The Wave Concepts kun je (structureel) marketingondersteuning afnemen. Zo heb jij direct hulp wanneer je dat nodig hebt en ben je verzekerd van een allround contentmarketeer.

Wil je meer informatie? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek in.

"marketingondersteuning op uurbasis wanneer nodig. lekker makkelijk."

Marketing
ondersteuning

Soms is het handig om kortdurend iemand in te huren die wat orde op zaken stelt wat betreft de marketing. Met Catch The Wave Concepts heb je die mogelijkheid. Je kunt los een aantal uur boeken, maar het is ook mogelijk om structureel per maand een aantal uur marketingondersteuning af te nemen.

Een greep uit de mogelijkheden:
✓ Nieuwsbrief
✓ Copywriting
✓ E-mail marketing
✓ Social media beheer
✓ Social media advertising
✓ Content creatie
✓ On- en offline campagnes
✓ Vlog strategie opzetten

Heb je specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

"Ik zou haar direct weer aannemen bij het opzetten van een nieuwe marketingafdeling"

Een jaar lang heb ik met Lilian samengewerkt om de marketing activiteiten bij Creditsafe op te bouwen. Lilian heeft samen met mij de communicatiestijl ontwikkelt en een raamwerk neergezet voor een consistente uitvoering. Ze is zeer vaardig in het opzetten van mailcampagnes en videocommunicatie. Met oog voor detail en scherpte op de boodschap heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd in het eindresultaat: converterende leads. Ook als teamspeler werkt ze goed samen met haar directe collega’s op Sales & Marketing en houdt ze de stakeholders tussendoor ook op de hoogte. Ik zou haar direct weer aannemen bij het opzetten van een nieuwe marketingafdeling

Mark Beekman - Marketing directeur Creditsafe Nederland
"Lilian is erg snel en flexibel"

Lilian is erg flexibel en reageert snel. Ze denkt goed mee en levert goed werk af.

Jan Bijl - Eigenaar Parts4Graphics
"Bij Catch The Wave Concepts ben je aan het juiste adres."

Afgelopen december heb ik Lilian van Catch The Wave Concept gevraagd of ze me kon helpen om m’n bedrijf wat meer op de kaart te zetten. Tijdens een bak koffie heeft ze me duidelijk uitgelegd wat ze voor me kon doen. Na het ontvangen van een gespecificeerde offerte ben ik akkoord gegaan. Lilian heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De foto’s voor mijn website/social media zien er top uit. Haar tips m.b.t. marketing hebben geholpen. Lilian, bedankt voor je hulp! Zoek je een marketing specialist die communicatief vaardig is en met alles meedenkt, dan ben je bij CTWC aan het juiste adres.

Jordy van Manen - Eigenaar Fitbody Coaching en Advies