Social media abonnement

Je bent druk, maar weet dat het vandaag de dag onwijs belangrijk is om zichtbaar te zijn op social media. Je wilt wel, maar je hebt er de tijd, inspiratie of creativiteit niet voor. Besteed jouw social media uit en wees jezelf later dankbaar. Wij bedenken en creëren catchy content en plaatsen deze op jouw socials. Het enige wat jij hoeft te doen is de planning akkoorderen en klaar is Kees! Klinkt dat als een verademing? Bekijk dan snel ons aanbod.

Bekijk meer informatie

wij ontzorgen jou en zorgen voor catchy
content op jouw socials.

Social media abonnement

 

Wij bieden diverse social media pakketten aan. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, heb je maandelijks of één keer per kwartaal een fotoshoot.

*Wij focussen ons op Instagram. Posts kunnen worden doorgeplaatst naar Facebook en LinkedIn.

Investering vanaf €575,- per maand

Ik wil meer informatie!
"De samenwerking is een feestje!"

Wij zijn superblij met Lilian! Allereerst omdat ze gewoon een heel leuk mens is en daardoor is de samenwerking sowieso een feestje! Haar positieve energie neemt ze altijd mee naar de werkplek. Maar natuurlijk (het belangrijkste) omdat ze mooie content maakt! Waar wij vooral behoefte aan hadden is ideeën waar we allemaal over kunnen posten. En Lilian laat ons zien dat er altijd ideeën genoeg zijn! Dus wij laten dat met liefde aan haar over  De mooie fotografie die daarbij hoort maakt het helemaal af!

"We krijgen veel complimenten over onze social media!"

Tegenwoordig kom je niet meer onder social media uit. Het is heel belangrijk om je bedrijf op een goede manier op de kaart te zetten. Lilian doet dit voor ons super goed, waardoor wij meer tijd over hebben voor andere dingen. Ze komt eens per periode langs om foto’s te schieten die ze vervolgens post op onze social media accounts. Daarbij bedenkt ze ook de teksten en de hashtags. Wij krijgen erg veel complimenten over onze social media! Erg blij met haar en als social media/marketing niet helemaal je ding is kan ik haar zeker aanraden!

"Ze is een creatief en energiek persoon
om mee samen te werken."

Het contact met Lilian is altijd goed. Ze reageert snel en voelt goed aan wat nodig is. Ze is een creatief en energiek persoon om mee samen te werken en komt met goede, creatieve ideeën, die ze vervolgens goed en helder uitwerkt.