Creatie

Wanneer je weet wat je boodschap is en hoe je deze wilt vertellen, is bijpassende content essentieel voor een succesvolle strategie. Of hoe ze het in surfland zeggen: the perfect 10. Met Catch The Wave Concepts help ik jou niet alleen bij het pakken van de golf (jouw kans), maar ook bij die perfect 10, waarbij jij middels bijpassende content middenin het hoofd van jouw doelgroep surft. Fotografie en/of presentatie: samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap overkomt.

Bekijk pakketten

"Let's tell your story."

The Champ

Catch 'm
(Zakelijke) portretshoot
+/- 30 foto’s inclusief nabewerking
Gebruik van naamsvermelding
Duur shoot: +/- 2 uur
Investering: €197,-

Welcome!

Catch 'm
Interieurfotografie
Kantoor
Restaurant
Huis
Exclusief nabewerking
Uurtarief: €65,-

Perfect 10

Catch 'm
Iemand nodig die jouw content kan creëren? Zojuist gevonden! Ik maak foto’s en schrijf teksten die op één golflengte liggen met jouw merkidentiteit. Pak maar vast je surfbord, because we’re gonna Catch the Wave!
Dit pakket is perfect in combinatie met factor 30 of 50.
Prijs op aanvraag.
Prijzen zijn excl. BTW en reiskosten.
Danielle van den Bosch

Ik heb samen met Lilian een aantal portretfoto's gemaakt voor mijn bedrijf. Ik ben erg blij met het resultaat en bovendien was de samenwerking ook nog een fun en gezellig. Ik kan haar van harte bedanken.

Recruitfit
Jan Bijl

Lilian is erg flexibel en reageert snel. Ze denkt goed mee en levert goed werk af.

Eigenaar Parts4Graphics
Jordy van Manen

Afgelopen december heb ik Lilian van Catch The Wave Concept gevraagd of ze me kon helpen om m’n bedrijf wat meer op de kaart te zetten. Tijdens een bak koffie heeft ze me duidelijk uitgelegd wat ze voor me kon doen. Na het ontvangen van een gespecificeerde offerte ben ik akkoord gegaan. Lilian heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De foto’s voor mijn website/social media zien er top uit. Haar tips m.b.t. marketing hebben geholpen. Lilian, bedankt voor je hulp! Zoek je een marketing specialist die communicatief vaardig is en met alles meedenkt, dan ben je bij CTWC aan het juiste adres.

Eigenaar Fitbody Coaching en Advies