Catchy foto's nodig?

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Iets wat we vaak horen. Maar het is dan ook echt zo. Zeker wanneer je beseft dat een groot deel van de mensen informatie opslaat in beelden. Des te belangrijker is het om catchy foto's te hebben om jouw verhaal goed over te brengen, zodat jij je onderscheid van je concurrenten. Zoek je een fotograaf voor food, een prachtig interieur of wil je stralende foto's van jezelf? Bekijk dan de pakketten! 

Bekijk pakketten

"Let's tell your story."

Social fotoshoot

Catch 'm
Wil jij foto's van jezelf die je op social media of jouw website kunt gebruiken? 
+/- 30 foto’s inclusief nabewerking
Op een locatie naar keuze
Duur shoot: +/- 2 uur
Investering: €250,-

Fotografie

Catch 'm
Zoek je een fotografe voor foodfotografie, lifestyle fotografie of interieurfotografie? Gevonden! 


Met veel enthousiasme en mijn oog voor detail, fotografeer ik graag jouw verhaal.
Uurtarief: €70,-

Fotografiepakket horeca

Catch 'm
Check jij van te voren de social media van het restaurant of hotel waar je een bezoekje gaat brengen? Een groot deel van de mensen wel. Speel hierop in met aantrekkelijke foto's en deel direct de sfeer!
Prijs op aanvraag.
Prijzen zijn excl. BTW en reiskosten.
Danielle van den Bosch

Ik heb samen met Lilian een aantal portretfoto's gemaakt voor mijn bedrijf. Ik ben erg blij met het resultaat en bovendien was de samenwerking ook nog een fun en gezellig. Ik kan haar van harte bedanken.

Recruitfit
Jan Bijl

Lilian is erg flexibel en reageert snel. Ze denkt goed mee en levert goed werk af.

Eigenaar Parts4Graphics
Jordy van Manen

Afgelopen december heb ik Lilian van Catch The Wave Concept gevraagd of ze me kon helpen om m’n bedrijf wat meer op de kaart te zetten. Tijdens een bak koffie heeft ze me duidelijk uitgelegd wat ze voor me kon doen. Na het ontvangen van een gespecificeerde offerte ben ik akkoord gegaan. Lilian heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De foto’s voor mijn website/social media zien er top uit. Haar tips m.b.t. marketing hebben geholpen. Lilian, bedankt voor je hulp! Zoek je een marketing specialist die communicatief vaardig is en met alles meedenkt, dan ben je bij CTWC aan het juiste adres.

Eigenaar Fitbody Coaching en Advies