Marketing & Communicatie

Tegenwoordig kan iedereen een bedrijf starten. Je bedenkt een naam, schrijft je in bij de Kamer van Koophandel en hoppa: let’s do it. Nu is het de kunst om van jouw bedrijf een merk te maken, zodat jij je onderscheid van je concurrenten en opvalt tussen de informatie-overload van vandaag de dag.

Deep dive in jouw bedrijf
Je hoort vaak dat mensen zeggen: “Ja, maar wij werken business-to-business”. Ja, oké, maar uiteindelijk doe je zaken met mensen, toch? Hoe kan je hen bereiken? Ik help jou om de diepte in te gaan en jouw merkidentiteit zichtbaar te maken in catchy content, zodat jij daarmee middenin het hoofd van jouw doelgroep surft!

Bekijk pakketten

"Communiceren vanuit de kern werkt voor authenticiteit."

Factor 30

Jouw merkidentiteit op A4
Kernwaarden
Unieke verhaal
Tips voor catchy content
Zee aan inspiratie
Duur sessie: 2 uur
Meer info
Investering: €275,-

Factor 50

Meer info
Factor 30
Uniek ontworpen logo
Huisstijl
Social media template
Businesscard
Bonus: tips & tricks voor catchy content
Duur sessie: 2 uur
Investering: €649,-

Even Peddelen

Meer info
Telefonisch of met een bak koffie stel jij al je brandende vragen over marketing & branding. Je komt even niet vooruit en hebt wat advies nodig, dan peddelen we toch even samen?
Uurtarief: €65,-
Prijzen zijn excl. BTW en reiskosten.
Gerrit Bulten

Ik zocht een ‘gezicht’ voor WebClip2Go. Iemand die onze boodschap in beeld krijgt bij onze doelgroep. Lilian is een natuurtalent en door haar open en enthousiaste persoonlijkheid valt ze op bij onze klanten. Precies wat we wilden bereiken.

Oprichter Webclip2go
Jan Bijl

Lilian is erg flexibel en reageert snel. Ze denkt goed mee en levert goed werk af.

Eigenaar Parts4Graphics
Jordy van Manen

Afgelopen december heb ik Lilian van Catch The Wave Concept gevraagd of ze me kon helpen om m’n bedrijf wat meer op de kaart te zetten. Tijdens een bak koffie heeft ze me duidelijk uitgelegd wat ze voor me kon doen. Na het ontvangen van een gespecificeerde offerte ben ik akkoord gegaan. Lilian heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De foto’s voor mijn website/social media zien er top uit. Haar tips m.b.t. marketing hebben geholpen. Lilian, bedankt voor je hulp! Zoek je een marketing specialist die communicatief vaardig is en met alles meedenkt, dan ben je bij CTWC aan het juiste adres.

Eigenaar Fitbody Coaching en Advies