Presentatie

Videomarketing is hét middel om jouw boodschap over te brengen. Naast het feit dat men visuele informatie 600.000 keer sneller opneemt dan tekst, beweert Marketingfacts dat marketeers die video gebruiken 49% sneller in omzet groeien. Daarbij zegt 52% van de consumenten dat video ze meer zeker maakt van hun aankoop. Waar wacht je nog op? Spring je mee op de golf? Lees vooral niet verder als jij geen pakkende én betaalbare video’s wilt, waarmee je prikkelend jouw boodschap bij de doelgroep overbrengt. Ik maak al video’s voor je vanaf €279,- per video. En dan heb je mij als presentatrice erbij!

Bekijk pakketten

"Let me tell your story!"

Enthousiaste presentatrice

Meer info
Zoek je een enthousiaste presentatrice voor jouw video's of evenement?
Uurtarief: €80,-

Windkracht 5

Meer info
1 template
5 video’s (0-3 minuten)
Inclusief presentatie
Investering: €1499,-

Windkracht 10

Meer info
1 template
10 video’s (0-3 minuten)
Inclusief presentatie
Investering: €2799,-
Prijzen zijn excl. BTW en reiskosten.
Gerrit Bulten

Ik zocht een ‘gezicht’ voor WebClip2Go. Iemand die onze boodschap in beeld krijgt bij onze doelgroep. Lilian is een natuurtalent en door haar open en enthousiaste persoonlijkheid valt ze op bij onze klanten. Precies wat we wilden bereiken.

Oprichter Webclip2go
Jan Bijl

Lilian is erg flexibel en reageert snel. Ze denkt goed mee en levert goed werk af.

Eigenaar Parts4Graphics
Jordy van Manen

Afgelopen december heb ik Lilian van Catch The Wave Concept gevraagd of ze me kon helpen om m’n bedrijf wat meer op de kaart te zetten. Tijdens een bak koffie heeft ze me duidelijk uitgelegd wat ze voor me kon doen. Na het ontvangen van een gespecificeerde offerte ben ik akkoord gegaan. Lilian heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De foto’s voor mijn website/social media zien er top uit. Haar tips m.b.t. marketing hebben geholpen. Lilian, bedankt voor je hulp! Zoek je een marketing specialist die communicatief vaardig is en met alles meedenkt, dan ben je bij CTWC aan het juiste adres.

Eigenaar Fitbody Coaching en Advies