Over Lilian van Kesteren

Hi, ik ben Lilian en ik geloof in de kracht van echte en oprechte verbindingen. Catch The Wave Concepts ondersteunt bedrijven en ondernemers bij het creëren van catchy content. Dit doen wij door middel van content pakketten, content creatie in de vorm van fotografie, videografie en grafisch design, social media abonnementen en marketing ondersteuning. Kortom: je bent aan het juiste adres om online te shinen!

Ik geloof dat we allemaal anders zijn en dat daar juist onze kracht ligt. Iedereen heeft zijn eigen, authentieke verhaal. Jij persoonlijk, maar ook als bedrijf. Ik geloof in de kracht van verhalen die uit de kern komen en ben van mening dat wanneer je oprechte content maakt die aansluit op de identiteit van het bedrijf, dit de band met jouw (potentiële) klanten versterkt. Dit doen wij dan ook graag voor onze klanten in de vorm van een social media abonnement.

Wil je graag (online) zichtbaar zijn, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken of heb je simpelweg geen tijd voor online marketing? Laat ons je helpen. Plan gerust een kennismaking in voor meer informatie.

 

"I'd love to make you(r) content!"

Over Lilian van Kesteren

Vandaag de dag spenderen we het overgrote deel van onze tijd online. En juist hierom vind ik het belangrijk dat men online zoals op social media authentiek kan zijn. We zijn tenslotte allemaal opzoek naar echtheid en oprechte contacten. We zoeken herkenning en volgen de mensen of merken die ons aanspreken. Super belangrijk om dan als merk authentiek te zijn en te communiceren vanuit je kern. Want dat is hetgeen jou onderscheidt van de rest.

Mijn passie voor entertainen en het vertellen van verhalen startte al op jonge leeftijd. Als klein meisje stond ik graag ik de spotlights en ik vond het fantastisch om te presenteren of zingen (dat laatste heb ik maar gelaten voor wat het was. Dat leek me beter). Daarnaast was ik onwijs nieuwsgierig en wilde ik altijd alles weten. Mijn tante heeft zelfs meerdere malen gezegd dat ik ooit een magazine zou oprichten en deze ‘Lil Weet’ zou noemen (who knows!).

De passie voor entertainen is eigenlijk altijd gebleven. Zo werkte ik tijdens mijn studententijd als tourguide bij de Heineken Experience. Hier gaf ik presentaties over onder andere het bier en entertainde ik talloze internationale toeristen met als doel ze het pand te zien verlaten met Heineken sterren in hun ogen.

Met Catch The Wave Concepts kan ik al mijn passies combineren. Zo denk ik met bedrijven mee over hun merkidentiteit en bedenk en creëer ik bijpassende content (zowel in beeld als tekst), wat mooi samenvalt in een social media pakket of content pakket.

Kun jij hier ook wel wat hulp bij gebruiken? Ik wil jou graag helpen om jouw boodschap helder en krachtig over te brengen bij jouw doelgroep, because I’d love to make you(r) content! Spring je mee in de zee?

"Lilian is heel spontaan en stelt je tijdens het fotograferen erg op je gemak."

Afgelopen weekend heb ik een super leuke en geslaagde mini fotoshoot gehad bij Catch The Wave Concepts. Lilian is heel spontaan en stelt je tijdens het fotograferen erg op je gemak. Daarnaast denkt en helpt ze je tijdens het fotograferen ook op weg door tips en instructies te geven, zodat je echt gevarieerde foto’s krijgt. De eerste versies van de foto’s kreeg ik ontzettend snel doorgestuurd. Ik kon heel gemakkelijk online een selectie maken van deze foto’s. De dag daarna had ik mijn selectie, bewerkt en al, in mijn mail. Ik ben heel erg blij met de foto’s en ga zeker nog eens een mini fotoshoot doen met Lilian.

"Ik zou haar direct weer aannemen bij het opzetten van een nieuwe marketingafdeling."

Een jaar lang heb ik met Lilian samengewerkt om de marketing activiteiten bij Creditsafe op te bouwen. Lilian heeft samen met mij de communicatiestijl ontwikkeld en een raamwerk neergezet voor een consistente uitvoering. Ze is zeer vaardig in het opzetten van mailcampagnes en videocommunicatie. Met oog voor detail en scherpte op de boodschap heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd in het eindresultaat: converterende leads. Ook als teamspeler werkt ze goed samen met haar directe collega’s op Sales & Marketing en houdt ze de stakeholders tussendoor ook op de hoogte. Ik zou haar direct weer aannemen bij het opzetten van een nieuwe marketingafdeling.

"Lilian is een natuurtalent en door haar open en enthousiaste persoonlijkheid valt ze op bij onze klanten."

Ik zocht een ‘gezicht’ voor WebClip2Go. Iemand die onze boodschap in beeld krijgt bij onze doelgroep. Lilian is een natuurtalent en door haar open en enthousiaste persoonlijkheid valt ze op bij onze klanten. Precies wat we wilden bereiken.

Contenttips ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date ↓

Bedankt, je bericht is verzonden!
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw!