Over

Hi, ik ben Lilian en ik geloof in de kracht van echte en oprechte verbindingen. Met Catch The Wave Concepts help ik bedrijven om middels catchy content verhalen (online) te communiceren die in lijn liggen met hun merkidentiteit. Dit maakt een merk persoonlijk, waardoor mensen zich kunnen herkennen en verbinden met het merk, jouw merk.

Ik geloof dat we allemaal anders zijn en dat daar juist onze kracht ligt. Iedereen heeft zijn eigen, authentieke verhaal. Jij persoonlijk, maar ook als bedrijf. Ik geloof in de kracht van verhalen die uit de kern komen en ben van mening dat wanneer je oprechte content maakt die aansluit op de identiteit van het bedrijf, dit de band met jouw (potentiële) klanten versterkt.

Wat kan ik voor je betekenen

"I'd love to make you(r) content!"

Over mij

Vandaag de dag spenderen we het overgrote deel van onze tijd online. En juist hierom vind ik het belangrijk dat men online zoals op social media authentiek kan zijn. We zijn tenslotte allemaal opzoek naar echtheid en oprechte contacten. We zoeken herkenning en volgen de mensen of merken die ons aanspreken. Super belangrijk om dan als merk authentiek te zijn en te communiceren vanuit je kern. Want dat is hetgeen jou onderscheidt van de rest.

Mijn passie voor entertainen en het vertellen van verhalen startte al op jonge leeftijd. Als klein meisje stond ik graag ik de spotlights en ik vond het fantastisch om te presenteren of zingen (dat laatste heb ik maar gelaten voor wat het was. Dat leek me beter). Daarnaast was ik onwijs nieuwsgierig en wilde ik altijd alles weten. Mijn tante heeft zelfs meerdere malen gezegd dat ik ooit een magazine zou oprichten en deze ‘Lil Weet’ zou noemen (who knows!).

De passie voor entertainen is eigenlijk altijd gebleven. Zo werkte ik tijdens mijn studententijd als tourguide bij de Heineken Experience. Hier gaf ik presentaties over onder andere het bier en entertainde ik talloze internationale toeristen met als doel ze het pand te zien verlaten met Heineken sterren in hun ogen.

Met Catch The Wave Concepts kan ik al mijn passies combineren. Zo denk ik met bedrijven mee over hun merkidentiteit, bedenk en creëer ik bijpassende content (zowel in beeld als tekst) en presenteer ik middels korte video’s helder de boodschap van de klant. Blijer kun je mij niet krijgen!

Kun jij hier ook wel wat hulp bij gebruiken? Ik wil jou graag helpen om jouw boodschap helder en krachtig over te brengen bij jouw doelgroep, because I’d love to make you(r) content! Spring je mee in de zee?

Jordy van Manen

Afgelopen december heb ik Lilian van Catch The Wave Concept gevraagd of ze me kon helpen om m’n bedrijf wat meer op de kaart te zetten. Tijdens een bak koffie heeft ze me duidelijk uitgelegd wat ze voor me kon doen. Na het ontvangen van een gespecificeerde offerte ben ik akkoord gegaan. Lilian heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De foto’s voor mijn website/social media zien er top uit. Haar tips m.b.t. marketing hebben geholpen. Lilian, bedankt voor je hulp! Zoek je een marketing specialist die communicatief vaardig is en met alles meedenkt, dan ben je bij CTWC aan het juiste adres.

Eigenaar Fitbody Coaching en Advies
Jan Bijl

Lilian is erg flexibel en reageert snel. Ze denkt goed mee en levert goed werk af.

Eigenaar Parts4Graphics
Gerrit Bulten

Ik zocht een ‘gezicht’ voor WebClip2Go. Iemand die onze boodschap in beeld krijgt bij onze doelgroep. Lilian is een natuurtalent en door haar open en enthousiaste persoonlijkheid valt ze op bij onze klanten. Precies wat we wilden bereiken.

Oprichter Webclip2go

Keep me posted!

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Bedankt, je bericht is verzonden!
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw!