Get to know us!

Hi! Wat leuk dat je meer over ons wilt weten. Scroll naar beneden en kom meer te weten achter de gezichten van Catch The Wave Concepts. Wil je een kennismaking plannen, druk dan op onderstaande button en dan spreken we je snel! 

“WE’D LOVE TO MAKE YOU(R) CONTENT!”

Over Lilian van Kesteren

Owner & Allround Creative

Lilian startte Catch The Wave Concepts begin 2018, waarbij het begon met het ondersteunen van bedrijven op het gebied van online marketing. Deze creatieve duizendpoot bruist van de ideeën en vond het dus ook veel te leuk om zich alleen maar op één ding te richten. En zo begon het dat ze steeds vaker bedrijven ging helpen met hun social media. Concept, tekst, fotografie, ze regelde 't allemaal. Maar hey, bij zoveel vraag is het veel beter om dit in een pakketvorm te gieten, dus besloot ze om zich meer te focussen op social media abonnementen.

Dat was een goede keuze want door de grote vraag en de nieuwe klanten was haar eerste werknemer, Hilde, een feit. En inmiddels is ook Kelly part of the team en werkt ze samen met deze toppers met veel enthousiasme om de klanten online te laten shinen.

Lilian is binnen Catch The Wave Concepts dan ook een echte duizendpoot. Zo is ze druk met strategiesessies, waarbij ze bedrijven helpt met content ideeën, fotografie, offertes en uiteraard het aansturen van deze toppers.

Over Kelly Schaaf

Content Manager

Kelly is sinds begin mei part of the team en houdt zich voornamelijk bezig met tekstschrijven en het maken van social media planningen. Grote kans dus ook dat als je bij ons een social media abonnement afsluit, dat je veel contact gaat hebben met Kelly.

Naast dat Kelly een vlotte pen heeft, is ze dol op fotografie en zul je haar ook regelmatig met haar camera tegenkomen. Vol enthousiasme staat ze dan ook te stuiteren als ze weer een shoot mag doen.

Naast dat ze graag fotografeert en pakkende teksten schrijft, kan ze ook nog eens goed illustreren. Een multi-talentje dus!

Over Hilde Noija

Content Creator

Hilde startte haar carrière bij Catch The Wave Concepts eind 2021. Lilian en Hilde kenden elkaar al van de studie, maar waren elkaar even uit het oog verloren. Toen ze elkaar weer een keer spraken was het direct weer als vanouds en werden ze beide onwijs enthousiast toen ze het hadden over Catch The Wave Concepts en Lilian's plannen daarmee.

Voorzichtig kwam de vraag of Hilde niet wat kon betekenen voor CTWC. En dit is het bewijs, want deze topper is een ware toevoeging! Als Hilde ergens enthousiast van wordt, dan is ze niet te houden en wil ze het direct oppakken. Zo rent ze dus ook vol enthousiasme rond met haar camera om catchy content te maken in de vorm van foto's of video's.

Daarnaast is ze een kei in animeren en maakt ze de leukste branded gifjes voor onze klanten.

Reacties van onze klanten

"We krijgen veel complimenten over onze social media"

Tegenwoordig kom je niet meer onder social media uit. Lilian doet dit voor ons super goed, waardoor wij meer tijd over hebben voor andere dingen. Erg blij met haar en als social media/ marketing niet helemaal je ding is kan ik haar zeker aanraden!

Chantal Gaasbeek
Eigenaresse Grandcafé Karakter
@grandcafe_karakter

"De samenwerking is een feestje"

Wij zijn superblij met Lilian omdat ze gewoon een heel leuk mens is en daardoor is de samenwerking sowieso een feestje! Maar natuurlijk (het belangrijkste) omdat ze mooie content maakt! Waar wij vooral behoefte aan hadden is ideeën waar we allemaal over kunnen posten. De mooie fotografie die daarbij hoort maakt het helemaal af!

Christine van de Graaf - van de Hoef
Eigenaresse Gijs van de Hoef
@_gijsvandehoef
"Let's catch some content!"