Grandcafé Karakter

Social media abonnement
No items found.
Links
Rechts

"Tegenwoordig kom je niet meer onder social media uit. Lilian doet dit voor ons super goed, waardoor wij meer tijd over hebben voor andere dingen. Erg blij met haar en als social media/ marketing niet helemaal je ding is kan ik haar zeker aanraden!" - Grandcafé Karakter

Over het bedrijf

Bij Grandcafé Karakter waan je je aan het strand, in de stad. Je kunt hier aan het stadsstrand genieten van lunch, diner, borrel en koffie & gebak. Begin 2022 opende het restaurant haar deuren!

Aanpak

Toen Chantal bij ons aanklopte dat ze met haar oom Jan een restaurant zou starten op het Stadsstrand in Veenendaal werd Lilian direct enthousiast. "Maar, ik wil dan dat jij de socials gaat doen!". Nou, ideeën genoeg dacht ik zo, dus Lilian was super blij met deze leuke, nieuwe klant.

Om de verbouwing vast te leggen besloten we om elke maand nieuwe foto's te maken. Deze content deelden we online om zo vast Veenendaal te prikkelen voor de komst van Grandcafé Karakter.

Ontwerp menukaart

Bij een nieuw restaurant hoort ook een mooie menukaart. Deze hebben wij mogen ontwerpen voor Grandcafé Karakter. De menukaarten zijn opgemaakt in Canva, zodat Chantal zelf makkelijk aanpassingen kan maken.

Resultaten

Online zichtbaarheid & naamsbekendheid bij opening

Doordat Grandcafé Karakter direct goed zichtbaar was online, prikkelden we zo men om bij de opening snel te komen. Dit zorgde dus voor naamsbekendheid. Tegen de tijd dat het restaurant haar deuren openden waren er op Instagram ruim 800 volgers.

Grandcafé Karakter volgen? Klik hier voor Instagram!

Grafisch design voor Grandcafé Karakter