Vacature: Content Marketeer

He hallo daar! Heb jij zin in een nieuwe uitdaging bij een jong en ambitieus bedrijf in Veenendaal? Top! Dan zit je op deze pagina precies goed! Catch The Wave Concepts breidt namelijk uit met een content marketeer en - spoiler - dat kan jij zijn! 

Catch The Wave Concepts is gevestigd in het centrum van Veenendaal en focust zich op social media beheer en content creatie. Dagelijks zijn wij bezig om catchy content te bedenken én creëren om onze klanten met sterke teksten en pakkend beeldmateriaal online te laten shinen.

Word je steeds enthousiaster? Mooi, scroll dan vooral door! 

Kom jij ons team versterken?

Over de vacature

 

We zoeken een enthousiasteling voor 24 uur per week, die barst van de creatieve ideeën, energie krijgt van werken voor verschillende opdrachtgevers, blij wordt van tekstschrijven en concepten bedenken én oog heeft voor detail.

Verder kan jij:

~ Snel schakelen
~ Je goed verdiepen in anderen
~ Meerdere projecten tegelijk oppakken
~ Prioriteiten stellen om deadlines te halen
~ Zelfstandig werken

Wat kan je van ons verwachten?
~ Een ambitieus en groeiend team
~ Macbook van de zaak
~ Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
~ Vrijheid om je eigen uren in te delen
~ Marktconform salaris

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je dag zal bestaan uit het schrijven van teksten voor social media, het maken van content planningen, klantcontact over de planningen en het inplannen van de content. Tussendoor sparren we over onze klanten en wat voor catchy content we voor hen kunnen maken. Het is een pré als je bekend bent met Adobe en social advertising.

Startdatum in overleg, liefst z.s.m.

Solliciteren:
Zit je inmiddels te stuiteren op je stoel? Stuur dan snel je motivatie + CV naar lilian@ctwc.nl t.n.v. Lilian van Kesteren.

Deze bedrijven gingen je voor:

Logo capiLogo capiLogo capiLogo capiLogo capiLogo capiLogo capiLogo capiLogo capi