Vacature: Content Marketeer

He hallo daar! Heb jij zin in een nieuwe uitdaging bij een jong en ambitieus bedrijf in Veenendaal? Top! Dan zit je op deze pagina precies goed! Catch The Wave Concepts breidt namelijk uit met een content marketeer en - spoiler - dat kan jij zijn! 

Catch The Wave Concepts is gevestigd in het centrum van Veenendaal en focust zich op social media beheer en content creatie. Dagelijks zijn wij bezig om catchy content te bedenken én creëren om onze klanten met sterke teksten en pakkend beeldmateriaal online te laten shinen.

Word je steeds enthousiaster? Mooi, scroll dan vooral door! 

Kom jij ons team versterken? 

Over de vacature

 

We zoeken een enthousiasteling voor 24 uur per week, die barst van de creatieve ideeën, energie krijgt van werken voor verschillende opdrachtgevers, blij wordt van tekstschrijven en concepten bedenken én oog heeft voor detail.

Verder kan jij:

~ Snel schakelen
~ Je goed verdiepen in anderen
~ Meerdere projecten tegelijk oppakken
~ Prioriteiten stellen om deadlines te halen
~ Zelfstandig werken

Wat kan je van ons verwachten?
~ Een ambitieus en groeiend team
~ Macbook van de zaak
~ Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
~ Vrijheid om je eigen uren in te delen
~ Marktconform salaris

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je dag zal bestaan uit het schrijven van teksten voor social media, het maken van content planningen, klantcontact over de planningen en het inplannen van de content. Tussendoor sparren we over onze klanten en wat voor catchy content we voor hen kunnen maken. Het is een pré als je bekend bent met Adobe en social advertising.

Startdatum in overleg, liefst z.s.m.

Solliciteren:
Zit je inmiddels te stuiteren op je stoel? Stuur dan snel je motivatie + CV naar lilian@ctwc.nl t.n.v. Lilian van Kesteren.

"De samenwerking is een feestje!"

Wij zijn superblij met Lilian! Allereerst omdat ze gewoon een heel leuk mens is en daardoor is de samenwerking sowieso een feestje! Haar positieve energie neemt ze altijd mee naar de werkplek. Maar natuurlijk (het belangrijkste) omdat ze mooie content maakt! Waar wij vooral behoefte aan hadden is ideeën waar we allemaal over kunnen posten. En Lilian laat ons zien dat er altijd ideeën genoeg zijn! Dus wij laten dat met liefde aan haar over  De mooie fotografie die daarbij hoort maakt het helemaal af!

"We krijgen veel complimenten over onze social media!"

Tegenwoordig kom je niet meer onder social media uit. Het is heel belangrijk om je bedrijf op een goede manier op de kaart te zetten. Lilian doet dit voor ons super goed, waardoor wij meer tijd over hebben voor andere dingen. Ze komt eens per periode langs om foto’s te schieten die ze vervolgens post op onze social media accounts. Daarbij bedenkt ze ook de teksten en de hashtags. Wij krijgen erg veel complimenten over onze social media! Erg blij met haar en als social media/marketing niet helemaal je ding is kan ik haar zeker aanraden!

"Ze is een creatief en energiek persoon
om mee samen te werken."

Het contact met Lilian is altijd goed. Ze reageert snel en voelt goed aan wat nodig is. Ze is een creatief en energiek persoon om mee samen te werken en komt met goede, creatieve ideeën, die ze vervolgens goed en helder uitwerkt.