Jouw verhaal in beeld

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Iets wat we vaak horen. Maar niets is minder waar. En zeker wanneer je beseft dat een groot deel van de mensen informatie opslaat in beelden. Des te belangrijker is het om catchy foto's te hebben om jouw verhaal goed over te brengen, zodat jij je onderscheid van je concurrenten.

Zoek je een fotograaf voor food, een prachtig interieur of wil je stralende foto's van jezelf? Bekijk dan de pakketten! 

Bekijk pakketten

"Let's tell your story."

Starter


✓ 30 foto's
✓ Online voorbespreking
✓ Eerste selectie binnen 5 dagen geleverd
✓ Kies zelf je foto's in een online gallery

Duur fotoshoot: 1 á 1,5 uur

Pro


✓ 50 foto's
✓ Online voorbespreking
✓ Eerste selectie binnen 5 dagen geleverd
✓ Kies zelf je foto's in een online gallery


Duur fotoshoot: 1,5 a 2 uur

Horeca

Een groot deel van de mensen bekijkt de socials van een restaurant voordat ze uiteten gaan. Maak jouw klant hongerig met aantrekkelijke, sfeervolle foto's van jouw gerechten en interieur.
Prijs op aanvraag.
Meer informatie
Prijzen zijn excl. BTW en reiskosten.
"We zijn erg blij met het eindresultaat en gaan vaker gebruik maken van Lilian haar diensten! Zo hebben we voor het voorjaar al een teamshoot geboekt."

Lilian heeft voor ons nieuwe portretfoto’s gemaakt voor zakelijk gebruik. Het contact met haar was erg gemakkelijk, ze dacht goed mee en kwam met creatieve ideeën. De dag van de shoot was het ongelofelijk koud, heel attent had ze warme thee voor ons mee genomen. Ze weet je op je gemak te stellen en denkt goed na over de compositie en doelstelling voor de beelden. We zijn erg blij met het eindresultaat en gaan vaker gebruik maken van Lilian haar diensten! Zo hebben we voor het voorjaar al een teamshoot geboekt.

Annelies Huiting - van Ginkel - Huiting Uitvaartverzorging
"Unieke en spontane foto's!"

Lilian is een topper! Wij zijn super blij met onze foto’s van de mini fotoshoot, ze maakt unieke, spontane foto’s. Wij raden haar zeker aan!

Emma Pluim & Calvin van Hunnik - Minishoot
"Ze helpt je tijdens het fotograferen op weg door tips en instructies te geven."

Afgelopen weekend heb ik een super leuke en geslaagde mini fotoshoot gehad bij Catch The Wave Concepts. Lilian is heel spontaan en stelt je tijdens het fotograferen erg op je gemak. Daarnaast denkt en helpt ze je tijdens het fotograferen ook op weg door tips en instructies te geven, zodat je echt gevarieerde foto’s krijgt. De eerste versies van de foto’s kreeg ik ontzettend snel doorgestuurd. Ik kon heel gemakkelijk online een selectie maken van deze foto’s. De dag daarna had ik mijn selectie, bewerkt en al, in mijn mail. Ik ben heel erg blij met de foto’s en ga zeker nog eens een mini fotoshoot doen met Lilian.

Laura Boogers - To Get There Media