Dé plek voor jouw marketingvraagstukken

Bij Catch The Wave Concepts ben je aan het juiste adres om jouw marketingvraagstukken neer te leggen. We hebben alle tools in huis om jouw merk online sterk neer te zetten. Van het bedenken van pakkende concepten tot de uitwerking daarvan in de vorm van een social media abonnement, waarbij we jou volledig ontzorgen op het gebied van social media. Wij creëren onderscheidende én opvallende content die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Authenticiteit, dat is waar we voor staan, maar dan op een catchy manier. Ben jij er klaar voor? Let's catch your waves! 

"Let's create some impact."

Content pakket

Verzekerd van genoeg inspiratie en content
met de content pakketten.

Bekijk de pakketten

Fotografie

Goede content vertelt een verhaal. Jouw verhaal. Sprekende foto's zijn hierbij onmisbaar.

Bekijk de mogelijkheden

Social media abonnement

Ga voor consistente online zichtbaarheid met onze social media abonnementen.

Bekijk de mogelijkheden

Marketing
ondersteuning

Voorbedrijven en ondernemers die structureel marketingondersteuning kunnen gebruiken.

Meer informatie
Gerrit Bulten

Ik zocht een ‘gezicht’ voor WebClip2Go. Iemand die onze boodschap in beeld krijgt bij onze doelgroep. Lilian is een natuurtalent en door haar open en enthousiaste persoonlijkheid valt ze op bij onze klanten. Precies wat we wilden bereiken.

Jan Bijl

Lilian is erg flexibel en reageert snel. Ze denkt goed mee en levert goed werk af.

Jordy van Manen

Afgelopen december heb ik Lilian van Catch The Wave Concept gevraagd of ze me kon helpen om m’n bedrijf wat meer op de kaart te zetten. Tijdens een bak koffie heeft ze me duidelijk uitgelegd wat ze voor me kon doen. Na het ontvangen van een gespecificeerde offerte ben ik akkoord gegaan. Lilian heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De foto’s voor mijn website/social media zien er top uit. Haar tips m.b.t. marketing hebben geholpen. Lilian, bedankt voor je hulp! Zoek je een marketing specialist die communicatief vaardig is en met alles meedenkt, dan ben je bij CTWC aan het juiste adres.