Altijd content!

Je weet dat content belangrijk is, maar het bedenken én uitvoeren ervan kan nog wel eens een dingetje zijn. Herkenbaar? Geen zorgen, bij Catch The Wave Concepts zit je top. Met de diverse content creatie pakketten, heb jij binnen no-time catchy content voor jouw socials. Zo ben jij ervan verzekerd dat je voor de komende tijd genoeg content hebt om jouw socials te vullen.

Bekijk pakketten

"Communiceren vanuit de kern maakt dat je opvalt."

CONTENT
 START

Voor ondernemers en bedrijven die overspoeld willen worden met ideeën voor (social media) content en direct bijpassend en professioneel beeldmateriaal willen.

✓ Strategiesessie
✓ Fotoshoot (+/- 30 beelden)
✓ 2 uur marketingondersteuning
   incl. marketingscan€699,-
Meer info
Meest
gekozen

CONTENT
 BOOST

Voor ondernemers en bedrijven die zichzelf op social media écht op de kaart willen zetten met pakkende content én bedrijven die ook videomarketing willen inzetten.


✓ Strategiesessie medium
✓ Fotoshoot (+/- 35 beelden)
NIEUW: Zakelijke vlog
✓ 4 uur marketingondersteuning
incl. marketingscan
✓ Telefonische catch-up na 4 weken
€1399,-
Meer info

CONTENT
 KNALLER

Voor ondernemers en bedrijven die hun social media strategisch willen aanpakken met diverse soorten professionele content.✓ Strategiesessie large
✓ Fotoshoot (+/- 40 beelden)
NIEUW: 2 zakelijke vlogs
✓ Vlogstrategie
✓ 8 uur marketingondersteuning incl. marketingscan

€2100,-
Meer info
Prijzen zijn excl. BTW en reiskosten.
"Lilian is erg spontaan en stelt je tijdens het
fotograferen op je gemak."

Afgelopen weekend heb ik een super leuke en geslaagde mini fotoshoot gehad bij Catch The Wave Concepts. Lilian is heel spontaan en stelt je tijdens het fotograferen erg op je gemak. Daarnaast denkt en helpt ze je tijdens het fotograferen ook op weg door tips en instructies te geven, zodat je echt gevarieerde foto’s krijgt. De eerste versies van de foto’s kreeg ik ontzettend snel doorgestuurd. Ik kon heel gemakkelijk online een selectie maken van deze foto’s. De dag daarna had ik mijn selectie, bewerkt en al, in mijn mail. Ik ben heel erg blij met de foto’s en ga zeker nog eens een mini fotoshoot doen met Lilian.

Laura Boogers - To Get There Media
"Lilian is een natuurtalent en door haar open en enthousiaste persoonlijkheid valt ze op bij onze klanten."

Ik zocht een ‘gezicht’ voor WebClip2Go. Iemand die onze boodschap in beeld krijgt bij onze doelgroep. Lilian is een natuurtalent en door haar open en enthousiaste persoonlijkheid valt ze op bij onze klanten. Precies wat we wilden bereiken.

Gerrit Bulten - Oprichter Webclip2go
"De foto's voor mijn website en social media zien er top uit."

Afgelopen december heb ik Lilian van Catch The Wave Concept gevraagd of ze me kon helpen om m’n bedrijf wat meer op de kaart te zetten. Tijdens een bak koffie heeft ze me duidelijk uitgelegd wat ze voor me kon doen. Na het ontvangen van een gespecificeerde offerte ben ik akkoord gegaan. Lilian heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De foto’s voor mijn website/social media zien er top uit. Haar tips m.b.t. marketing hebben geholpen. Lilian, bedankt voor je hulp! Zoek je een marketing specialist die communicatief vaardig is en met alles meedenkt, dan ben je bij CTWC aan het juiste adres.

Jordy van Manen - Eigenaar Fitbody Coaching en Advies