Zakelijk vloggen:
onderscheid jezelf

Goede content is belangrijker dan ooit. We produceren dagelijks ontelbaar veel content met z’n allen, waarvan het grootste deel je waarschijnlijk niet eens opvalt. Juist in zo’n informatie overload is het belangrijk dat jij opvalt met jouw verhaal. En ja, ook jouw bedrijf heeft eengoed verhaal. Laat mij jouw verhaal vertellen middels een pakkende vlog en geef jouw doelgroep een kijkje achter de schermen. Juist doordat je het gezicht achter jouw bedrijf laat zien, biedt dit een binding met je doelgroep. En ja, wie wil dat nou niet?

Zakelijke vlog boeken

"IN video kan je de persoonlijkheid van je bedrijf nóg beter overbrengen"

Zakelijk vloggen met Catch The Wave Concepts

 

Hoe werkt het:
1. We bespreken samen de strekking van de vlog
2. Lilian schrijf het het script, deelt deze met jullie en ze bereidt zich voor
3. Showtime: komen de vlog opnemen (maximaal 2 uur op locatie)
4. De vlog wordt geedit, inclusief ondertiteling
5. Je ontvangt de vlog en voorziet deze van feedback (de eerste feedbackronde is gratis)· Dit duurt ongeveer een week. 

Investering: €599,-

Zakelijke vlog boeken
"Ik zou haar direct weer aannemen bij het opzetten van een nieuwe marketingafdeling"

Een jaar lang heb ik met Lilian samengewerkt om de marketing activiteiten bij Creditsafe op te bouwen. Lilian heeft samen met mij de communicatiestijl ontwikkelt en een raamwerk neergezet voor een consistente uitvoering. Ze is zeer vaardig in het opzetten van mailcampagnes en videocommunicatie. Met oog voor detail en scherpte op de boodschap heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd in het eindresultaat: converterende leads. Ook als teamspeler werkt ze goed samen met haar directe collega’s op Sales & Marketing en houdt ze de stakeholders tussendoor ook op de hoogte. Ik zou haar direct weer aannemen bij het opzetten van een nieuwe marketingafdeling

Mark Beekman - Marketing directeur Creditsafe Nederland
"Lilian is erg snel en flexibel"

Lilian is erg flexibel en reageert snel. Ze denkt goed mee en levert goed werk af.

Jan Bijl - Eigenaar Parts4Graphics
Jordy van Manen

Afgelopen december heb ik Lilian van Catch The Wave Concept gevraagd of ze me kon helpen om m’n bedrijf wat meer op de kaart te zetten. Tijdens een bak koffie heeft ze me duidelijk uitgelegd wat ze voor me kon doen. Na het ontvangen van een gespecificeerde offerte ben ik akkoord gegaan. Lilian heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. De foto’s voor mijn website/social media zien er top uit. Haar tips m.b.t. marketing hebben geholpen. Lilian, bedankt voor je hulp! Zoek je een marketing specialist die communicatief vaardig is en met alles meedenkt, dan ben je bij CTWC aan het juiste adres.

Eigenaar Fitbody Coaching en Advies